Izvor: Blic, 08.Jun.2023, 09:14

DAN ZA DISCIPLINOVANJE KURTIJA Prištinskom premijeru danas ističe rok za ispunjenje zahteva Zapada: Koje su moguće POSLEDICE po njega i koliko će ga one zaista UPLAŠITI

Rok koji su izaslanici Stejt departmenta Gabrijel Eskobar i Evropske unije Miroslav Lajčak postavili Aljbinu Kurtiju za deeskalaciju situacije na severu ističe danas i nameće se pitanje: "Šta dalje ako se kosovski premijer ogluši o njihove zahteve?" Eskobar je već najavio da bi, u tom slučaju, usledilo "okretanje od EU". Ali, da li je to dovoljno, i hoće li zaista posegnuti za ozbiljnijim merama?
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Aljbinu Kurtiju danas ističe rok da ispuni tri zahteva Eskobara i Lajčaka: Ako ne, u najavi stroge mere

Izvor: Danas, 08.Jun.2023

Premijeru Kosova dans ističe rok da ispunu uslove za deeskalaciju situacije na severu Kosova, a koje su mu postavili izaslanici SAD i EU Gabrijel Eskobar i Miroslav Lajčak ističe danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.