Cvijić: EU ne sme da zaboravi na Balkan posle Bregzita

Izvor: EurActiv Srbija, 04.Jul.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijić: EU ne sme da zaboravi na Balkan posle Bregzita

Dok razgovaraju o novom početku za Evropsku uniju posle referenduma u Velikoj Britaniji, 27 zemalja članica ne bi smelo da zaboravi da je evropska integracija Zapadnog Balkana suštinski deo tog projekta, ocenio je analitičar Instituta za evropsku politiku mreže Fondacija za otvoreno društvo Srdjan Cvijić. Nedostatak političke predanosti u EU evropskoj integraciji Zapadnog Balkana direktno utiče na nazadovanje demokratije u tom regionu, ocenio je Cvijić u autorskom tekstu za briselski portal EurActiv.com, pod naslovom "Proširenje EU posle Bregizta".
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Analiza: Posle Bregzita EU ne sme da zaboravi na Balkan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2016

Dok razgovaraju o novom početku za Evropsku uniju (EU) posle referenduma u Velikoj Britaniji, 27 zemalja članica ne bi smele da zaborave da je evropska integracija Zapadnog Balkana suštinski deo tog projekta, ocenio je analitičar iz Instituta za otvoreno društvo i evropsku politiku Srđan Cvijić...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.