Carinici primetili oštećenje na ceradi, pa se zaprepastili kada su videli šta se nalazi u kamionu punom otpada

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici primetili oštećenje na ceradi, pa se zaprepastili kada su videli šta se nalazi u kamionu punom otpada

Carinici su sprečili pokušaj trojice ilegalnih migranata iz Avganistana da sakriveni u tovarnom delu makedonskog kamiona ilegalno uđu na teritoriju EU.

Dvojica migranata pronađena su na graničnom prelazu Batrovci. Carinici i policajci su migrante u Šidu pronašli u utorak ujutru detaljnim pregledom među metalnim cevima u kamionskoj prikolici, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Kamion je tranzitirao kroz Srbiju na putu iz Makedonije ka Sloveniji, a detaljno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je pregledan zbog vidljivog oštećenja carinske plombe.

Sličan slučaj se desio i na graničnom prelazu Batrovci 16. decembra kada su u prikolici kamiona makedonskih registarskih oznaka pronađena dvojica državljana Avganistana. Dvojica mladića od 16 i 19 godina bili su sakriveni među aluminijumskim otpadom kojim je kamion bio natovaren. Ovoga puta detaljan pregled je usledio zbog oštećenja cerade na prikolici.

U oba slučaja su, kao i mnogo puta ranije, ilegalni migranti iskoristili pauzu koju vozači kamiona prave u blizini graničnog prelaza da se sakriju među robom i na taj način domognu EU.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.