Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 15:28

Brnabićeva u utorak u Briselu, niz sastanaka sa čelnicima EU

Predsednica Vlade Ana Brnabić boraviće u utorak, 18. maja, u poseti Briselu, gde će prisustvovati radnoj večeri koju za lidere Zapadnog Balkana, priređuje visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost i potpredsednik Evropske komisije Žozep Borelj.
Tokom posete Briselu, premijerka će imati sastanke sa više zvaničnika Evropske unije, saopštila je Kancelarija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vlade za saradnju sa medijima.
Sastaće se sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom i predsedavajućom Delegacije Evropskog parlamenta za saradnju sa Srbijom Tanjom Fajon, u zgradi Misije Republike Srbije pri Evropskoj uniji, sa početkom u 18.00.
Nakon toga, premijerka Brnabić sastaće se sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom u zgradi Evropske spoljnopolitičke službe, u 19.00 časova.
U 19.45 časova planiran je susret predsednice vlade i visokog predstavnika Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost i potpredsednika Evropske komisije Žozepa Borelja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Dijalog u najboljem interesu i za Beograd i za Prištinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 05:37

Predsednica vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da u EU postoji frustracija zbog toga što je prvi sastanak u okviru dijaloga Beograda i Prištine pomeren, a zbog Prištine, i dodala da se nada da će prvi sastanak biti zakazan tokom juna...Brnabić je izjavila u Briselu gde je imala sastanke sa Tanjom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Premijerka Srbije danas u Briselu

Izvor: Danas, 18.Maj.2021

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas će boraviti u Briselu gde će razgovarati sa zvaničnicima Evropske unije (EU) i Evropskog parlamenta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.