Brnabićeva pozvala EU da reaguje na zabranu ulaska Vulinu na KiM

Izvor: RTS, 10.Jul.2019, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva pozvala EU da reaguje na zabranu ulaska Vulinu na KiM

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da nadležne institucije EU, koje garantuju primenu Briselskog sporauma, treba da reaguju na zabranu ulaska srpskim zvaničnicima na teritoriju KiM.
Ana Brnabić je izjavila da je zabrana ministru odbrane Aleksandru Vulinu da sa delegacijom vojnog zdravstva poseti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kosovo i Metohiju potpuno u skladu sa politikom Prištine, koja je protiv slobode protoka robe i usluga i, očigledno, slobode kratenja.

"Oni su rekli da je laž da je zabranjeno svim zvaničnicima apriori iz Beograda da ulaze na teritoriji KiM i da se o tome odlućuje pojedinačno, odnosno po svakom zahtevu", rekla je Branbić.
Ističe da EU garantuje implementaciju Briselskog sporazuma i da bi institucije EU trebalo da reaguju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabić: Nadležne institucije EU treba da reaguju na zabranu ulaska srpskim zvaničnicima na KiM

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2019

Premijerka Brnabić je ocenila da je zabrana ulaska ministru Vulinu na KiM potpuno u skladu sa njihovom politikom, koja je protiv slobode protoka robe i usluga i očigledno slobode kretanja Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da nadležne institucije EU, koje garantuju primenu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.