Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2022, 13:47

Brnabić razgovarala sa Varhejijem, Borelom, Mekalisterom

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas u Briselu sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varhejijem i visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Borelom uoči sednice Saveta za stabilizaciju i pridruživanje Srbija - EU.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić se sastala u Briselu sa Varheljijem, Boreljom i Mekalisterom

Izvor: Danas, 25.Jan.2022

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas u Briselu sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varhejijem i visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepom Boreljom uoči sednice Saveta za stabilizaciju i pridruživanje Srbija - EU.

Nastavak na Danas...

Plenarna sednica Saveta za stabilizaciju i pridruživanje EU-Srbija

Izvor: Beta Video, 25.Jan.2022

BRISEL - Šesti sastanak Saveta za stabilizaciju i pridruživanje EU-Srbija na kojem su razmotreni proces pristupanja EU i odnosi EU i Srbije i razmenjena mišljenja o situaciji na Zapadnom Balkanu. Učestvali se premijerka Srbije Ana Brnabić, visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.