Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Avg.2023, 11:45

Brnabić: Pismo parlamentaraca EU i SAD dokaz da Kurti uživa podršku za podrivanje mira

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u odgovoru na pismo EU i američkih parlamentaraca gde se traže jače mere protiv Srbije odgovorila da je ono "dobrodošlo" pošto je "živi dokaz" da premijer Kosova Aljbin Kurti (Albin) zaista uživa punu podršku i ohrabrenje za podrivanje mira i stabilnosti na Balkanu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić pismo parlamentaraca SAD i EU ocenila kao podršku Kurtiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Avg.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić napisala je 8. avgusta na društvenoj mreži X (ranije poznata kao Tviter) da je pismo EU i američkih parlamentaraca kojim se traže strože mere protiv Srbije "dobrodošlo" pošto je "živi dokaz" da premijer Kosova Aljbin (Albin) Kurti zaista uživa "punu podršku i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.