Branije: Nema uslova za postizanje dogovora o Bregzitu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020, 22:54

Branije: Nema uslova za postizanje dogovora o Bregzitu

Glavni pregovarač EU u razgovorima o izlasku Velike Britanije iz Unije Mišel Branije izjavio je danas da su intenzivni razgovori s Londonom trenutno prekinuti jer nema uslova za postizanje dogovora.

"Danas smo, nakon nedelju dana intenzivnih pregovora u Londonu, zajedno s britanskim pregovaračem Dejvidom Frostom, ocenili da nema uslova za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << postizanje dogovora, a zbog značajnih razlika u oblastima jednakih prava za sve, upravljanja i ribarstva", napisao je Barnije na Tviteru.

On je naglasio da su pregovori za sada prekinuti kako bi se glavni gradovi izvestili o "stanju stvari".

Barnije je najavio da će predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen sutra razgovarati s premijerom Velike Britanije Borisom Džonsonom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.