Boško Jakšić gost Novog dana

Izvor: N1 televizija, 27.Mar.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boško Jakšić gost Novog dana

Da li Srbija može da bude za EU, ali i da očuva dobre odnose s Rusijom? Koji je značaj posete premijera Aleksandra Vučića Moskvi? Kako se na vojnu saradnju Srbije i Rusije gleda u Evropskoj uniji, SAD-u i okruženju? Gost teme jutra je spoljnopolitički analitičar Politike Boško Jakšić.

Aktuelne društveno-političke i ekonomske teme kroz prelistavanje dnevne štampe komentarisaće Branislav Boričić, dekan Ekonomskog fakulteta

Počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 41. Belgrade Fashion Week. Šta će obeležiti ovu nedelju mode, koji trendovi i dizajneri saznaćete u nastavku programa od Nenada Radujevića, direktora modnog studija Klik i Suzane Đorđević, direktorke Hemofarm Fondacije.

U okviru projekta Velikani, koji predstavlja najznačajnija imena grafičkog dizajna Jugoslavije, u Kulturnom centru Grad, otvorena je izložba radova Savete i Slobodana Mašića, arhitekata, dizajnera i nezavisnih izdavača iz Beograda. O izložbi za Novi dan govori Ljudmila Stratimirović, umetnička direktorka KC Grad.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Moskva

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Jakšić: Novi plan Rusije - odvraćanje Srbije od EU

Izvor: N1 televizija, 28.Mar.2017, 10:25

Srbija se odvraća od EU i to je deo novog plana Rusije, ovog puta posle sastanka Aleksandra Vučića i Vladimira Putina nije bilo izjave da Rusija podržava evropske integracije Srbije, kao što je to bio slučaj prilikom ranijih susreta, kaže novinar Boško Jakšić...On smatra da Rusija priželjkuje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.