Borelj pozvao beloruske vlasti da prekinu nasilje i otpočnu dijalog

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Avg.2020, 14:09

Borelj pozvao beloruske vlasti da prekinu nasilje i otpočnu dijalog

Šef evropske diplomatije Žozep Borelj pozvao je danas beloruske vlasti da preknu nasilje i da se bez odlaganja "vrate na put pravog i demokratskog ponašanja". U blogu objavljenom na sajtu EU Borel je rekao da beloruske vlasti moraju da prekinu nasilje, oslobode sve arbitrerno pritvorene osobe i otvore dijalog sa društvom, a ukoliko to ne urade Unija će morati da "preispita svoje odnose" sa Belorusijom i "preduzme sankcije protiv odgovornih za nasilje, arbitrerna...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Borel pozvao beloruske vlasti da prekinu nasilje i otvore dijalog s društvom

Izvor: Danas, 13.Avg.2020

Šef evropske diplomatije Žozep Borel pozvao je danas Beloruske vlasti da preknu nasilje i da se bez odlaganja "vrate na put pravog i demokratskog ponašanja".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.