Izvor: Blic, 28.Okt.2020, 22:50

Borelj: Dijalog kome posreduje EU je ključan za EVROPSKI PUT

Šef diplomatije EU Đuzep Borelj kaže da se delovi dokumenta koje su predstavnici Beograda i Prištine potpisali početkom septembra u Vašingtonu "nadovezuju na prethodne obaveze koje su dve strane preuzele u okviru dijaloga" i da mogu da pruže "koristan doprinos postizanju sveobuhvatnog, pravno obavezujućeg sporazuma".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Borelj: Dijalog kome posreduje EU je ključan za evropski put

Izvor: RTS, 28.Okt.2020

Šef diplomatije EU Žozep Borelj kaže da se delovi dokumenta koje su predstavnici Beograda i Prištine potpisali početkom septembra u Vašingtonu "nadovezuju na prethodne obaveze koje su dve strane preuzele u okviru dijaloga" i da mogu da pruže "koristan doprinos postizanju sveobuhvatnog,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.