Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2023, 15:21

Bilčik: Članstvo Zapadnog Balkana u Evropske unije može pomoći u borbi protiv Rusije i Kine

Izveštilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik saopštio je da integracija zemalja Zapadnog Balkana, Ukrajine, Moldavije i Gruzije u Evropsku uniju može da služi kao sredstvo Zapada za borbu protiv Rusije i Kine, kao i da osnaži odnose Brisela i Vašingtona.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Ne postoji bolji način da se pobedi Putin"

Izvor: B92, 13.Dec.2023

Vladimir Bilčik saopštio da integracija zemalja Zapadnog Balkana, Ukrajine, Moldavije i Gruzije u EU može da služi kao sredstvo za borbu protiv Rusije i Kine...U objavi na platformi X, izveštilac Evropskog parlamenta za Srbiju je naveo da evroatlanska zajednica mora da ostane fokusirana na "zajedničku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.