Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2021, 16:59

BiH kreće u direktnu nabavku vakcina protiv koronavirusa

Predsedavajući Saveta ministara BiH Zoran Tegeltija i premijeri Federacije BiH i Republike Srpske Fadil Novalić i Radovan Višković dogovorili su da se u Bosni i Hercegovini krene u direktnu nabavku vakcina. "Shvatajući da očigledno postoji problem u mehanizmima Kovaks i EU, opredelili smo se da krenemo i u proces direktnih nabavki vakcina sa njihovim proizvođačima. Pokrenućemo taj proces sa Fajzerom i ruskim proizvođačem, kao i proizvođačem vakcina iz Kine", kazao je Tegeltija na konferenciji za novinare.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Predsedavajući Saveta ministara BiH, premijeri Srpske i FBiH spremni da prime vakcinu protiv korona virusa

Izvor: Blic, 21.Jan.2021

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da će primiti vakcinu protiv korona virusa i pozvao je sve građane da iskoriste priliku i da se vakcinišu, jer je to u ovom momentu jedino rešenje za suzbijanje kovida 19.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.