Barozo i File 19. maja u Beogradu

Izvor: TvojPortal.com, 13.Maj.2011, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barozo i File 19. maja u Beogradu

(press) Predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo i evropski komesar za proširenje Štefan File doputovaće u Beograd 19. maja, rečeno je danas Tanjugu u Barozovom kabinetu


Barozo i File u posetu Beogradu dolaze u okviru drugog dela njihove turneje po Zapadnom Balkanu sa ciljem da državama jugoistočne Evrope potvrde odlučnost Unije da nastavi proširenje.
Dvojica visokih evropskih zvaničnika obišli su početkom aprila Zagreb, Sarajevo, Podgoricu i Skoplje, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << gde su se sastali sa rukovodstvima tih država.
U okviru drugog dela turneje, Barozo i File trebalo bi da, pored Beograda, posete i Tiranu i Prištinu.Ostatak vesti pročitajte na linku

eubeogradSrbijaposetafilebarozo19.maj
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.