Izvor: Luftika.rs, 27.Maj.2016, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barokni gala koncert u Katedrali

Barokni gala koncert ansambla „Antiphonus“ održaće u nedelju, 29. maja u Župnoj crkvi imena Marijina (Katedrala).
„Antiphonus“ je 2012. godine predstavio Hrvatsku na festivalu hrvatske kulture u Francuskoj „Croatie, le voici“ i ostvario izuzetno zapažen nastup na zagrebačkom Muzičkom bijenalu, kao i na svečanoj priredbi povodom ulaska Hrvatske u Evropsku uniju. Ansambl „New tritinity baroque“ (SAD) je osnovan 1998. godine u Londonu kao međunarodni orkestar >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pod vođstvom dirigenta, čembaliste i baritona Predraga Goste. Trenutno mu je sedište u Atlanti, i važi za jedan je od vodećih američkih ansambala specijalizovanih za istorijsku interpretaciju rane muzike.
Ulaznice se prodaju u Muzičkoj omladini Novog Sada radnim danima od 8 do 14 časova, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja programa. Cena karte je 300 dinara.
Radionice za decu u GMS.  

Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   London

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.