Izvor: Blic, 23.Mar.2023, 10:11

"BEOGRAD DA PRIZNA PRIŠTINU? TO ĆE POTRAJATI..." Blinken priznao: "Realno je da 5 zemalja EU prizna Kosovo, ali sa Srbijom je sasvim druga stvar..."

Američki državni sekretar Entoni Blinken rekao je da bi, ako se sporazum Kosova i Srbije primeni, to otvorilo put priznanja Kosova od strane pet zemalja članice Evropske unije koje to još nisu učinile, prenosi Glas Amerike.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vašington: Srbija da prizna… potrajaće to

Izvor: B92, 23.Mar.2023

Vašington -- Američki državni sekretar izjavio da bi, ako se sporazum tzv. Kosova i Srbije primeni, to otvorilo put da tzv. Kosovo prizna pet država EU koje to nisu uradile...Kako prenosi Blic pisanje Glasa Amerike, Entoni Blinken je tako odgovorio na pitanje senatorke Džin Šahin u vezi sa njegovim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.