Ashton u Sarajevu: Zapadnom Balkanu je mjesto u EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Maj.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ashton u Sarajevu: Zapadnom Balkanu je mjesto u EU

Bivša visoka predstavnica za vanjsku politiku i sigurnost i nekadašnja potpredsjednica Evropske komisije, baronica Catherine Ashton, na jednom od panela u okviru godišnjeg sastanka Odbora guvernera Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), govorila je o izazovima s kojima se suočava regija zapadnog Balkana, ali i budućnosti. Kroz razgovor sa glavnim direktorom za komunikacije EBRD-a, Jonathanom Charlesom dotakla se pitanja koja koče napredak zemalja, ali i istakla kako je njihova budućnost u...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ashton u Sarajevu: Zapadnom Balkanu je mjesto u EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Maj.2019, 09:57

Promjene koje se događaju u regiji se primijete, ocijenila je baronica Catherine Ashton, ali i dalje, kako je rekla, postoje izazovi.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.