Izvor: Blic, 28.Maj.2020, 14:17

Arogantni čudak koji prezire političku elitu: Kriv je za izlazak Britanije i razdor u EU, a sada je cela zemlja na njega BESNA

Čini se da je čitava Britanija besna na Dominika Kamingsa, glavnog savetnika britanskog premijera Borisa Džonsona, zato što je otkriveno da je više puta prekršio mere uvedene zbog korona virusa.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PUTOVANJE, PIKNIK U PARKU, KRŠENJE POLICIJSKOG ČASA Ovako su se neki evropski političari oglušili o mere tokom pandemije

Izvor: Kurir, 29.Maj.2020, 13:02

Slučaj Dominika Kamingsa, glavnog savetnika britanskog premijera Borisa Džonsona, koji je za vreme zabrane kretanja zbog korona virusa sa porodicom otputovao iz Londona na sever Engleske, izazvao je burne reakcije u britanskoj javnosti, a slični primeri zabeležni su u još nekoliko evropskih zemalja.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.