Aplauz i prigodan govor! Svečano otvoren kontejner u Kosovskoj Mitrovici, presečena čak i crvena vrpca! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 23.Maj.2018, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplauz i prigodan govor! Svečano otvoren kontejner u Kosovskoj Mitrovici, presečena čak i crvena vrpca! (FOTO)

U Kosovskoj Mitrovici svečano su otvoreni novi boksovi za kontejnere.

Simbolična ceremonija podrazumevala je i presecanje crvene vrpce, aplauz, ali i prigodan govor. Svečanom otvaranju prisustvovale su i medijske ekipe.

Sve se dešavalo pod blagoslovom predstavnika implementacionih partnera - EU, Nemačkog društva za međunarodnu saradnju (GIZ), opštine Severna Mitrovica i Omladinsko-edukativne organizacije " >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Sinergija".

Nije šala: Gradonačelnik prerezao crvenu vrpcu i otvorio – kontejnere https://t.co/W7eue1E7lE pic.twitter.com/4k9dhE85jP

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić rekao je da se instaliranjem novih boksova za kontejnere omogućava lakše odnošenje smeća, napomenuvši da je ovo samo jedan od projekata i da će saradnja biti nastavljena.

Dobro došli u Srbiju, dočekali smo i to! Svečano puštena u rad septička jama kod Leskovca! (VIDEO)

"Spomenuo bih projekat za reciklažu koji će biti na novoj deponiji na lokaciji Savina stena i što je veoma bitno, tretiranje medicinskog otpada. Ovim ćemo unaprediti i poboljšati životnu sredinu i uslove u kojima žive naši građani", rekao je Rakić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.