Američke firme ne postavljaju političke uslove, rekao ambasador SAD u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Dec.2023, 20:53

Američke firme ne postavljaju političke uslove, rekao ambasador SAD u Srbiji

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil (Christopher Hill) izjavio je 5. decembra da američke firme koje ulažu u Srbiju ne postavljaju političke uslove, već "gledaju da li zemlja ima budućnost, da li ima zakone i procedure". "Američkim firmama je najvažnije to što će Srbija pre ili kasnije, ne znamo tačno kad, ali Srbija će pre ili kasnije biti u Evropskoj uniji", rekao je Hil za Radio-televiziju Srbije (RTS) . On je dodao da se članovi upravnih odbora kompanija iz SAD...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ambasador Hil: Američke firme ne ucenjuju političkim uslovima

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2023

Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil rekao je danas u intervjuu za RTS da američke firme ne postavljaju političke uslove i da je njima najvažnije to što će Srbija pre ili kasnije biti u Evropskoj uniji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.