Ambasador Češke: Srbija da zatvori bar jedan klaster za vreme našeg predsedavanja EU

Izvor: Beta Video, 28.Jun.2022, 11:54

Ambasador Češke: Srbija da zatvori bar jedan klaster za vreme našeg predsedavanja EU

BEOGRAD- Ambasador Češke u Srbiji Tomaš Kuhta izjavio je danas u Beogradu da je za Češku bitno da Srbija tokom njenog predsedavanja Evropskom unijom (EU) zatvori još najmanje jedan klaster. Češko predsedavanje EU počinje 1. jula. ``Za nas je važno da Srbija tokom našeg predsedavanja uspe da zatvori još najmanje jedan klaster. Nadamo se da će francusko predsedavanje uspeti da otvori pregovore sa Severnom Makedonijom i Albanijom, a ako ne, to će biti naš zadatak``, rekao je Kuhta novinarima uoči panel diskusije na temu ``Od Francuske do Češke``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prioritet Češke da Srbija otvori najmanje - jedan klaster

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2022

Tokom predsedavanja Češke Savetom EU, koje počinje 1. jula, jedan od prioriteta biće da Srbija otvori najmanje jedan klaster, izjavio je danas ambasador Češke u Srbiji Tomaš Kuhta...Kuhta je izrazio nadu da će Francuska uspeti da započne pregovore sa Severnom Makedonijom i Albanijom i naglasio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.