Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2024, 23:10

Ambasada Nemačke: Pitanje dinara deo dijaloga, predstavnici Prištine da dolaze na sastanke

Ambasada Nemačke u Prištini poručila je danas da bi pitanje zabrane dinara na Kosovu i Metohiji trebalo da bude deo dijaloga sa Beogradom, kao i da bi predstavnici vlasti u Prištini trebalo da učestvuju na svakom sastanku koji povodom toga sazivaju posrednici EU.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Pitanje zabrane dinara na KiM treba da bude deo dijaloga Beograda i Prištine"

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 10:16

Ambasada Nemačke u Prištini poručila je da bi pitanje zabrane dinara na Kosovu i Metohiji trebalo da bude deo dijaloga sa Beogradom...Oni su takođe dodali da bi predstavnici prištinskih vlasti trebalo da učestvuju na svakom sastanku koji povodom toga sazivaju posrednici EU...U odgovoru ambasade...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.