Snimak napada Dželjaja Svečlje: Tzv. Kurtijev ministar baca kamenje na policiju VIDEO

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 16:46

Snimak napada Dželjaja Svečlje: Tzv. Kurtijev ministar baca kamenje na policiju VIDEO

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom tzv. ministar Kurtijeve policije Dželjalj Svečlja baca kamenice na Kosovsku policiju tokom nasilnih protesta.

Na snimku jedne prištinske televizije jasno se vidi kako Svečlja zamahuje kamenicom i baca je u pravcu policije i policijskog vozila.

Takođe, pojavile su se i poznate fotografije koje pokazuju Svečlju kako prevrće vozila Euleksa.

I dok postoje nedvosmisleni dokazi o napadu tzv. Kurtijevog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ministra na Kosovsku policiju, on za to nikada nije odgovarao.

S druge strane, Srbi se svakoga dana hapse na Kosovu bez ijednog dokaza, čak i bez sudskih naloga, već po nekakvim tajnim Svečljinim i Kurtijevim spiskovima, čak i kad postoje snimci i fotografije koji pokazuju da su nevini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Eulex,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRBE HAPSE BEZ DOKAZA, A ON NIKADA NIJE ODGOVARAO: isplivao snimak Kurtijevog ministra kako baca kamenice na policiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023

Svečlja je optužen za huliganstvo i druga krivična dela tokom protesta 2013. godine...Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako takozvani ministar Kurtijeve policije, Dželjalj Svečlja, baca kamenice na tzv. Kosovsku policiju tokom nasilnih protesta 2013. godine...Na snimku se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.