Oliver Ivanović: Verujem da će Apelacioni sud doneti oslobađajuću presudu

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jan.2017, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović: Verujem da će Apelacioni sud doneti oslobađajuću presudu

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović izrazio je očekivanje da će Apelacioni sud u Prištini usvojiti njegovu žalbu na prvostepenu presudu kojom je zbog navodnih ratnih zločina na Kosovu i Metohiji, osuđen na devet godina zatvora.

Govoreći za sutrašnje izdanje "Politike", Ivanović je uoči odluke koju Apelacioni sud treba da donese u petak, 27. januara, kazao da veruje da će sudsko veće doneti oslobađajuću presudu kao "jedino ispravnu".

"Nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << raloga da unapred sumnjam u časnost i profesionalnost sudija Euleksa, kao ni trećeg sudije koji je Albanac. Sve je moguće ali sam prilično siguran da se greške prvostepenog veća ne mogu i ne smeju ponoviti", kazao je Ivanović.

Lider GI SDP nalazi se u zatvoru od januara 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ivanović: Verujem da će sud doneti oslobađajuću presudu

Izvor: N1 televizija, 26.Jan.2017

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović izrazio je očekivanje da će Apelacioni sud u Prištini usvojiti njegovu žalbu na prvostepenu presudu kojom je zbog navodnih ratnih zločina na Kosovu i Metohiji osuđen na devet godina zatvora...Govoreći za dnevni list Politika, Ivanović je uoči...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.