Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovsko tužilaštvo Srbiji dostavlja informacije o Ivanoviću

Kosovsko Ministarstvo pravde je preko Euleksa dostavilo odgovor Ministarstvu pravde Srbije u kojem Tužilaštvo u Mitrovici izražava spremnost da Tužilaštvu za organizovani kriminal pruži sve podatke sa kojima će raspolagati, kako bi se na koordinirani način sprovela istraga o ubistvu Olivera Ivanovića, i kako bi se što pre otkrili počinioci.

U odgovoru se navodi da će izveštaj sa mesta uviđaja, kao i ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << prikupljeni podaci, biti hitno dostavljeni Tužilaštvu za organizovani kriminal nakon što isti budu sačinjeni, saopšteno je iz Ministarstva pravde Srbije.

Pored toga, Tužilaštvu za organizovani kriminal je upućen i zahtev za pravnu saradnju povodom pružanja informacija u vezi sa zapaljenim vozilom koje je otkrila istražna jedinica Osnovnog tužilaštva u Mitrovici.

Ministarstvo pravde će navedeni zahtev proslediti Tužilaštvu za organizovani kriminal na dalje postupanje.

Ministar policije Nebojša Stefanović ranije je izjavio da Srbija ne razmenjuje nikakve informacije ni sa kim ko na Kosovu vodi istragu o ubistvu Olivera Ivanovića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kosovsko tužilaštvo Srbiji dostavlja informacije o Ivanoviću

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018

Kosovsko Ministarstvo pravde je preko Euleksa dostavilo odgovor Ministarstvu pravde Srbije u kojem Tužilaštvo u Mitrovici izražava spremnost da Tužilaštvu za organizovani kriminal pruži sve podatke sa kojima će raspolagati, kako bi se na koordinirani način sprovela istraga o ubistvu Olivera Ivanovića,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.