Euleks pretresao radnju Srbina

Izvor: RTS, 29.Jan.2013, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks pretresao radnju Srbina

Pripadnici Euleks policije upali su u prodavnicu čiji je vlasnik kosovski Srbin i uhapsili jednog radnika. Radnik je oslobođen, rekla portparolka Euleksa Irina Gudeljević.

Specijalne jedinice Euleks policije uhapsile su jednu osobu u severnom delu Kosovske Mitrovice, koja je kasnije oslobođena, potvrdila je portparolka Euleksa Irina Gudeljević.

Gudeljević >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je rekla Tanjugu da ne može da pruži nikakve bliže informacije u vezi sa ovim slučajem.

Euleks policija je pretresla radnju u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Mitrovice čiji je vlasnik Srbin.

Pripadnici Euleks policije sa fantomkama na glavi i automatskim puškama na gotovs i pištoljima oko 13.20 časova upale su u prodavnicu za prodaju auto delova čiji je vlasnik kosovski Srbin.

Tom prilikom su uhapsili i iz radnje odveli radnika koji se tu nalazio.

Vlasnik objekta, kako je javio Tanjugov izveštač sa lica mesta, u trenutku pretresa nije se nalazio u radnji.

Akcija Euleks policije dešavala se na očigled prolaznika i radnika koji su se nalazili u radnjama u susedstvu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U severnom delu Mitrovice uhapšena jedna osoba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jan.2013

Izvršne vlasti na Kosovu u akciji u severnom delu Mitrovice uhapsile su jednu osobu.   Blerim Krasniqi, portparol EULEX-a, u izjavi za RSE kaže da je tokom akcije uhapšena jedna osoba koja je kasnije oslobođena.   Srpski mediji prenose da osoba za kojom je tragala policija, nije bila prisutna...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.