Premetačina Euleksa u auto-radnji Srbina

Izvor: Mondo, 29.Jan.2013, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premetačina Euleksa u auto-radnji Srbina

U severnom delu Kosovske Mitrovice u toku je akcija specijalne jedinice Euleks policije koja pretresa radnju čiji je vlasnik Srbin .

Specijalne jedinice Euleks policije sa fantomkama na glavi i automatskim puškama na gotovs i pištoljima oko 13 i 20 upale su u prodavnicu za prodaju auto delova čiji je vlasnik kosovski Srbin.

Tom prilikom su uhapsili i iz radnje odveli radnika koji se tu nalazio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Objekat koji trenutno pretresaju pripadnici Euleks policije nalazi se u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Mitrovice.

Kako javlja Tanjugov izveštač sa lica mesta vlasnik objekta u trenutku pretresa nije se nalazio u radnji.

Za sada se ne zna povod za ovu akciju Euleks policije.

Pripadnici specijalnih policijskih snaga Euleksa za vreme trajanja operacije raspoređeni su u ulici gde se nalazi objekat i u nekoliko susednih ulica.

Kompletna akcije Euleks policije dešavala se na očigled prolaznika i radnika koji su se nalazili u radnjama u susedstvu.

(Tanjug, foto: Tanjug/AP)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija Euleksa pustila privedenog

Izvor: B92, 29.Jan.2013

Kosovska Mitrovica -- U severnom delu Kosovske Mitrovice specijalne jedinice policije Euleksa pretresle su radnju čiji je vlasnik Srbin. Priveli su radnika, koga su ubrzo pustili...Portparolka Euleksa Irina Gudeljević je rekla Tanjugu da ne može da pruži nikakve bliže informacije u vezi sa ovim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.