Euleks ne blokira konvoj

Izvor: Beta, 14.Dec.2011, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks ne blokira konvoj

BEOGRAD, 14. decembra 2011. (Beta) - Šef delegacije Evropske unije u u Beogradu Vensan Dežer negirao je u sredu da Euleks blokira prolaz ruskog humanitarnog konvoja na Kosovo.

"Nije tačno da Euleks blokira prolaz ovog konvoja", kazao je Dežer novinarima u Beogradu nakon otvaranja konferencije o zaštiti potrošača u Beogradu.

On je naveo da je EU primila zvanično pismo ambasadora Rusije u Srbije Aleksandra Konzina da se obezbedi..
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dežer: Euleks ne blokira ruski konvoj

Izvor: Mondo, 14.Dec.2011

Šef delegacije EU u u Beogradu Vensan Dežer negirao da Euleks blokira prolaz ruskog humanitarnog konvoja na Kosovo. Direktor Odelenja za međunarodne poslove Ministarstva za vanredne situacije Rusije ocenio da je zadržavanje konvoja kršenje humanitarnog prava.

Nastavak na Mondo...

Dežer: Srbija mora još više da zaštiti potrošače

Izvor: Blic, 14.Dec.2011

Konferencija "Zaštita potrošača u Srbiji: Kako je poboljšati" održana je danas u Sava centru a Vensan Dežer, šef delegacije EU u Srbiji, pohvalio je napredak naše regulative u ovoj oblasti ali i naglasio da je potrebno još mnogo toga da se uradi u ovoj oblasti. Vensan Dežer..Na konferenciji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.