Euleks se vratio u južnu Mitrovicu, put deblokiran

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Euleks se vratio u južnu Mitrovicu, put deblokiran

Putevi koji od Zubinog Potoka vode ka Kosovskoj Mitrovici i selu Zupče deblokirani su posle četiri sata, pošto se kolona u kojoj su bila vozila Euleksa vratila u južni deo Kosovkse Mitrovice.

Predstavnici Kfora koji su došli na mesto gde su Srbi iz Ibarskog Kolašina blokirali Euleksova vozila, s obrazloženjem da su se, kako su rekli, uputila u policijsku stanicu u Zubinom Potoku, pokušavali su u razgovoru s meštanima da obezbede prolaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Euleksu ali dogovor nije postignut.

Srbi su ponovili da Euleks nije statusno neutralan i da pomaže Albancima da i na severu pokrajine instaliraju svoje institucije.

Građani, koji su se okupili u velikom broju, rekli su i da je to još jedna provokacija pripadnika međunarodnih snaga koji jednostranim akcijama žele da destabilizuju situaciju na severu Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odblokiran put u Zupču

Izvor: Beta, 06.Mar.2012

ZUPČE, 6. marta 2012. (Beta) - Putevi koji od Zubinog Potoka vode ka Kosovskoj Mitrovici i selu Zupče deblokirani su nakon četiri sata pošto se kolona u kojoj su bila vozila Euleksa vratila u južni deo Kosov.

Nastavak na Beta...

Euleks se vratio u južnu Mitrovicu put deblokiran

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Mar.2012

Putevi koji od Zubinog Potoka vode ka Kosovskoj Mitrovici i selu Zupče deblokirani su nakon četiri sata pošto se kolona u kojoj su bila vozila Euleksa vratila u južni deo Kosovkse Mitrovice. Predstavnici Kfora koji su došli na mesto gde su Srbi iz Ibatskog Kolašina blokirali Euleksova vozila,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.