Žika Jakšić napravio PRESEDAN u Nikad nije kasno: Dao sam sebi pravo da iskoristim VETO!

Izvor: Prva.rs, 22.Okt.2018, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žika Jakšić napravio PRESEDAN u "Nikad nije kasno": Dao sam sebi pravo da iskoristim VETO!

Sinoćnju emisiju „Nikad nije kasno“ ulepšalo je šest novih kandidata koji su svojim talentom i životnim pričama oduševili i žiri i gledaoce. Briljirali su učiteljica, službenica u banci, ali odlukom žirija i publike u studiju u naredno kolo plasirali su se Miroslava Blagojević Beba, Nataša Vučić i Slavica Vuković Ognjenović. Međutim, kada je trebalo da Dragana Katić saopšti da se glasanje za preostala tri kandidata otvara, Žika Jakšić se umešao i „pomrsio konce“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<

„Sam sam sebi dao pravo da se ponekad umešan u odluke žirija i publike. Pošto je večeras bila fenomanalna emisija, svi kandidati su zaista otpevali sjajno, svi su mi nekako dragi jer su uveličali ovu emisiju, ja ću iskoristi pravo veta. Ovog trenutka proglašavam da i Bejhan Ramov i Mile Škrbić i Zidaj Gabela idu u drugi krug takmičenja. Glasanja nema ovoga puta. Hvala Vam, dragi ljudi“, rekao je Žika Jakšić što je publika pozdravila gromoglasnim aplazom.
Kako su to pevali sinoćnji takmičari pa su ovoliko oduševili Žiku pogledajte OVDE.
Izvor: Grand oneline

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.