Ženi se bivši muž Emine Jahović? Njegova 20 godina mlađa devojka mu čestitala rođendan

Izvor: Tracara.com, 12.Jan.2022, 09:46

Ženi se bivši muž Emine Jahović? Njegova 20 godina mlađa devojka mu čestitala rođendan

Bivši muž pevačice Emine Jahović s kojim je i dalje na sudu, turska zvezda Mustafa Sandal, danas je napunio 52. rođendan. Ovom prilikom mu je njegova sadašnja devojka Melis Sutšurup čestitala zajedničkim fotografijama i rečenicom zbog koje su mnogi posumnjali da će pasr uskoro stati na ludi kamen. Melis je od Mustafe mlađa dve decenije i uspešna je poslovna žena, a javnosti ju je predstavio prošlog leta. Slavni pevač se pohvalio kako su mu baš ona i stariji sin Jaman među >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << prvima čestitali rođendan. “Možda je neko imao automobil pre mene, možda su neke devojke čekale na tebe s mirazom, možda si ti kriv… Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvek sam uz tebe, kako bi mogao da budeš nasmejan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime”, napisala je atraktivna Melis uz video sa njihovim zajedničkim fotografijama. Upravo zbog “budućeg prezimena” mnogi su zaključili da će se venčanje dogoditi i pre nego što su očekivali. The post Ženi se bivši muž Emine Jahović? Njegova 20 godina mlađa devojka mu čestitala rođendan appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Možda ne bi bilo loše da prvo plati što je dužan prvoj ženi! Evo kako Emina reaguje na vesti da se Mustafa ponovo ženi!

Izvor: Story, 12.Jan.2022

Ženi se bivši muž Emine Jahović bruje domaći mediji, a šta o tome misli pevačica i majka njegovih sinova Jamana i Javuza?

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.