Za Damianom Davidom PATE žene širom sveta, a on je svoje NAJEMOTIVNIJE pesme POSVETIO devojci koja je NESTALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 11:22

Za Damianom Davidom PATE žene širom sveta, a on je svoje NAJEMOTIVNIJE pesme POSVETIO devojci koja je NESTALA!

Tragična priča najpopularnijeg Italijana!

Frontmen grupe "Maneskin" koja je pobedila na "Evroviziji", Damiano David postao je popularan zbog neobičnog načina oblačenja, ali i zbog svoje ekscentričnosti.

Devojke i žene širom sveta oduševljene su sa njim, a neke nisu odustale ni kada se saznalo da je u dugoj vezi sa influesnserkom Giorgijom Soleri.

Međutim, manje je poznato da je pre Giorgije Damiano bio ludo zaljubljen u Lukreciju Petrarku. Bili su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vezi do 2017. kada je Maneskin nastupio u italijanskoj verziji popularnog showa "Ja imam talenat".

A post shared by Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)

Njoj je jako smetalo što je on postao popularan i što je imao obožavateljke, uvek ga je pratila horda devojaka, sa čim ona nije mogla da se pomiri.

Lukrecija se godinama borila sa depresijom, a nakon prekida je nestala sa društvenih mreža. Izvori bliski Davidu tvrde da je neke od svojih pesama napisao upravo za nju.

A post shared by 🌼 𝐋𝐔𝐂𝐑𝐄𝐙𝐈𝐀 🌼 (@iotimaledicoo)

Damiano je nebrojeno puta isticao da nije tipičan roker kada je u pitanju ljubav, već da veruje u duboke odnose, vernost i da poštuje žene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.