ZVAO JE MILJANU PIJAN I DROGIRAN! Isplivali ŠOK detalji o Zoli - evo šta se SVE DEŠAVALO u Urgentnom centru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 20:01

"ZVAO JE MILJANU PIJAN I DROGIRAN!" Isplivali ŠOK detalji o Zoli - evo šta se SVE DEŠAVALO u Urgentnom centru!

Sve je rekao!

Miljana Kulić se već neko vreme nalazi u Kliničkom centru u Beogradu zbog komplikacija posle operacije smanjenja želuca.

Lazar Čolić Zola, njen bivši dečko, zvao je Miljanu u nezgodno vreme dok traje oporavak.

Nenad Macanović Bebica ističe da je Zola maltretirao Miljanu, pa ga je odmah povezao sa porocima.

- On je zvao nju u šest ujutru, bio je pijan, posle neke žurke, da li je bio pijan, drogiran... Ko zna. Ja sam ga zvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle toga i to smo rešili, tako da je ne zove više. Rekao sam mu da nema potrebe da je zove i nakon toga više nije zvao - objasno je Bebica kako je rešio problem sa Čolićem.

Zola se vrlo brzo oglasio ovim povodom.

- Čuli smo se nakon što se ona malo oporavila, kad sam video da se čula sa Filipom Carom na video poziv, ja sam zvao Filipa i pitao ga, on je rekao: "Da, čuli smo se na video poziv", a već su to mediji objavili. Tako da sam ja zvao i pričali smo nekih 30-ak minuta. Ona je mene zvala da dođem da živim kod nje i Bebice u stanu - priča Zola, pa dodaje da Bebica zapravo nije znao šta da mu kaže kad su se čuli.

BONUS VIDEO: Dejan Dragojević snimao golu Aleks na prepunoj plaži

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.