ŽESTOK SUKOB U NIŠU: Miljana i Kristijan zaratili, a tu su bili i ovi zadrugari! Objavila sve uvrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 22:01

ŽESTOK SUKOB U NIŠU: Miljana i Kristijan zaratili, a tu su bili i ovi zadrugari! Objavila sve uvrede

Teške uvrede su pale.

Odluka rijaliti zvezde Miljane Kulić da nastupa po klubovima naišla je na oduševljenje jednih, kao i na oštre osude drugih, te je novopečena pevačica rešila da istera stvari na čistac.

- Dragi moji prijatelji, samo su se pronašli ljubomorni, iskompleksirani i neuspesi u svakom pogledu, pa su komentarisali moj nastup u Zagrebu. Kao prvo, ja nisam pevačica niti ću biti. Jednostavno, ne znam da pevam, to jest, pevam na svoj način. Otišla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam da pozdravim divne ljude koji su se sa mnom spojili, plakali, pevali, tugovali. Toliko dugo me zovu i stalno sam obećavala da ću ih posetiti, pa je došao i taj dan. E, sad nek pozovu pozvane da vidim kako će njih dočekati, a ja im želim da zarade za dve večeri upola manje od mene, a biće prezadovoljni, kao nikad dosad. Mogu da me mrze, mogu da mi se rugaju, da me loše iskomentarišu, ali ne mogu da mi oproste što me narod voli svugde u svetu. Čekajte me, srećni ljudi, dolazim svugde u svetu gde želite da se družimo. Sad ću namerno pevati ovako debela, a ljubomorne duše neka... - poručila je u svom maniru Miljana.

- Onaj šuglja Gavrilović što sam mu u "Parovima" rekla da ne može da napuni ni salu mesne zajednice, sada vidi da sam u pravu. Onaj iskompleksirani našminkani "šoumen" sa tangama za koga su mi slali klipove da spava kao klošar u gradskom autobusu, neka dođe u Niš ima jedan napušteni vagon na železničkoj stanici, pa da malo promeni. A onaj čovek "Crni" me baš iznenadio sa beskrupuloznim komentarom s obzirom na to da mu ja nikada ne mogu biti konkurencija - dodala je Kulićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.