ZALJUBLJENA SAM U ŠA! Od Draganinog priznanja BRUJI ZADRUGA! A njegova reakcija... Ovo će promeniti SVE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZALJUBLJENA SAM U ŠA! Od Draganinog priznanja BRUJI ZADRUGA! A njegova reakcija... Ovo će promeniti SVE?!

Nastao haos u Beloj kući!

U "Zadruzi" je danas organizovano suđenje koje je zahtevala Dragana Mitar, te je Veliki šef poslao pismo sa obaveštenjem:

- Dragi zadrugari, danas je dan za suđenje. Dragana je podnela tužbu protiv Matore, Sanje i Ljube, jer su je one svu krivicu svalile na nju. Sudija Miljana je dobila ovaj slučaj i ona će doneti odluku da li su optuženi krivi. Svi ostali zadrugari su porota. Optuženi i tužilac treba da daju uvodnu reč i da izvrše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unakrsno ispitivanje. Porota nakon toga ima pravo da postavlje pitanja i daje svoje mišljenje. Neka suđenje odmah počne - navedeno je u pismu.

Tri zadrugarke su svu krivicu svalile na Draganu zbog njenog intrigantnog odnosa sa oženjenim Nenadom Aleksićem Ša. Lepi Mića, kao i uvek, dao je svoj komentar:

- Ne znam o čemu se priča, kakva tajna piskaranja. Sve se vidi i zna. Dvadeset dana pišu po jastuku. Nemojte vi da brinete o Ša, nije on dete. Nije odustao od nje i kada ste ga ovde danima upozoravale, poslušao je tek kada mu je žena rekla. Ljuba je zaljubljena u Ša, zato lupeta gluposti - rekao je Mića, a Ljuba je skočila da se odbrani.

- Ja sam i te kako zaljubljena u nekoga ko nije ovde. Tebi smeta to što je ugašena priča na njihovu inicijativu. Brani Draganu koliko hoćeš, ja je u ovoj situaciji neću podržati - odbrusila mu je Pantovićeva.

Jelena Krunić je iznela mišljenje da je Dragana kontradiktorna i da se pogubila u svojim lažima, pa ju je upitala da javno otkrije šta su ona i Ša pisali jedno drugom na stolu, ali je ona to odbila.

Nakon što se većina ukućana složila da je Dragana kriva za sve, Mića ju je upitao da javno prizna da li joj se sviđa Ša.

- Da, zaljubljena sam u njega - rekla je ona. Ironično ili ne, procenite sami. U videu ispod možete pogledati i njegovu reakciju.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.