ZA SAMO 2 SATA! Draginja poslala Slobi ROĐENDANSKI POKLON u ZADRUGU, ovaj detalj IZNENADIĆE SVE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SAMO 2 SATA! Draginja poslala Slobi ROĐENDANSKI POKLON u ZADRUGU, ovaj detalj IZNENADIĆE SVE! (VIDEO)

Nije zaboravila ni na Lunu!

Iza ponoći, Slobodan Radanović će proslaviti svoj rođendan u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Kao i za svakog zadrugara, rođendanski pokloni na adresu "Zadruge" pristižu i za pevača.

Slobina mama Draginja Radanović poslala je veoma originalno iznenađenje za svog sina, ali nije zaboravila ni njegovu bivšu devojku Lunu Đogani.

Uprkos činjenici da Luna i Radanović već neko vreme nisu zajedno i da svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmenjuju uvrede i ružne reči, Slobina mama je ipak poslala poklon i njoj.

Sloba i Luna će uskoro dobiti dva plišana medvedića sa majicama na kojima je ispisano "Sloba Ra" i "Luna Đo" i punu kutiju čokoladica.

Kako će reagovati ovaj bivši ljubavni par, ali i kako će na sve ovo gledati Slobina zakonita supruga, Kristina Kija Kockar ostaje nam da saznamo u nastavku ove noći.

TAJNE ŠIMANOVACA: Evo gde zadrugari izlaze SVAKOG utorka - VAN imanja! Tu je i Miki Đuričić (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.