VRELA AKCIJA PRED KAMERAMA! Samo što je ušla, NAVALILA NA NJEGA! S leđa, strasni dodiri - ON U EKSTAZI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRELA AKCIJA PRED KAMERAMA! Samo što je ušla, NAVALILA NA NJEGA! S leđa, strasni dodiri - ON U EKSTAZI! (VIDEO)

Izabrana je!

Bora Santana je očigledno miljenik ženskog dela publike, a mnoge dame su poželele da upravo one upoznaju Boru i pokušaju da ga zavedu.

Sada je došao trenutak da šoumen upozna svoje potencijalne devojke, pa su one koje su ušle u uži izbor jedna po jedna dolazile u "Zadrugu 2" i upoznavale se sa Borom. Na redu je sada bila Sandra iz Pančeva. Bora je, kao i ostalim devojama, postavio osnovna pitanja na koja je odmah odgovorila.

- Ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sandra, zovu me Mrvica, '99 sam godište. Živim u Pančevu. Ne volim da džabalebarim, volim da radim. Majka mi je rekla da idem i ja evo došla sam - rekla je ona, pa je Bora upitao kako se ona hrani, ali i ostala pitanja.

- Sasvim normalno, jedem puno hleba. Sviđa mi se tvoj rad. Pratim te i pre "Zadruge". Znam sve tvoje pesme. Prijavila sam se jer si lep dečko, dobar i nisi iskvaren - rekla mu je ona, a Bora je isto kao i prvoj rekao nekoliko detalja o sebi kako bi proverio da li je devojkama dobra memorije.

Nakon toga je pitao šta će ona uraditi ako je izabere, ali i neka intimnija pitanja o seksualnim odnosima i higijeni.

- Biću uz tebe uvek, podržavaću te, pružila bih ti ljubav. Prvi put sam imala se*s u 17-oj godini. Imala sam četiri momka pre i to je to. Znam sve da kuvam, oko toga nemoj da se brineš. Kada bi me izabrao ja bih te masirala, evo sad ću da ti pokažem kako to radim - priznala je Sandra, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.