Uživanje nakon spektakla: Ovako Dragana Mirković odmara posle koncerta! FOTO

Izvor: Svet plus, 06.Sep.2017, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživanje nakon spektakla: Ovako Dragana Mirković odmara posle koncerta! FOTO

Dragana Mirković, najpopularnija balkanska pevačica, pre nekoliko dana održala je grandiozni koncert u Banskom, a evo kako je ona odmarala u ovom gradu posle spektakla.

Dragana Mirković održala je spektakularni koncert u Banskom u Bugarskoj, gde je bilo čak 25.000 ljudi u publici. Folk zvezda je time potvrdila veliku popularnost koju ima u ovoj susednoj zemlji, ali i na celom Balkanu. Dragana je sebi posle uspešnog koncerta priuštila mali odmor u Banskom.

Mi vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << donosimo fotografije kako je Mirkovićeva izgledala dan nakon koncerta, kada je u u farmericama i u majici, obilazila lepote ovog bugarskog grada, a tom prilikom bukvalno nije skidala osmeh s lica.

Draganu je ugostio i gradonačelnik ovog grada, pa je naša pevačica sa njim i njegovom suprugom otišla na ručak.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.