Uglješa Grgur tvrdi da je pogrešno protumačen u “Parovima”: Nikad ne bih uvredio Macu Diskreciju!

Izvor: Svet, 15.Feb.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uglješa Grgur tvrdi da je pogrešno protumačen u “Parovima”: Nikad ne bih uvredio Macu Diskreciju!

Uglješa Grgur, prvi privatni detektiv u Srbiji, je tokom boravka u “Parovima” dok su išle reklame, razgovarao sa Vesnom Rivas i pomenuo izvesnu Macu iz Istambula, koja ih je oboje prevarila za neku robu iz Turske.
Tom prilikom je opsovao prevarantkinju, ali su mnogi koji su gledali šou putem Jutjuba, pomislili da se radi o Maci Diskreciji, čiji su fanovi počeli da ga bombarduju porukama na Fejsu, ali i putem telefona.
Nejasno je ko uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << može da pomisli da bih ja psovao Macu Diskreciju, koju pritom ne poznajem i prvi put sam je video u “Parovima”, rekao je Grgur i dodao:
U vili je bilo prijatno, učesnici su više nego zabavni, ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bih se ja poneo nefer prema njihovom gostoprimstvu i pozivu da budem u najgledanijem programu Hepi televizije. Izvesna Maca iz Istambula je prevarila Vesnu Rivas i mene, pa smo oko nje i pričali“, tvrdi Uglješa.
On kaže da je pokušao nekoliko puta da se uključi u program i reši nesporazum, ali nije uspeo.
U prvi mah nisam ni znao o čemu se radi i što pominju Macu Diskreciju i da sam je opsovao, a onda kad sam dobio poruke u inbox, shvatio sam da je došlo do nesporazuma”, objasnio je Grgur.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

(VIDEO) DETEKTIV GVOZDEN SE PRAVDA: Evo kojoj Maci sam psovao tursku majku

Izvor: Kurir, 15.Feb.2016

Uglješa Grgur Gvozden, prvi privatni detektiv u Srbiji, tokom boravka u "Parovima" dok su išle reklame, razgovarao je sa Vesnom Rivas i pomenuo izvesnu Macu iz Istanbula, koja ih je oboje prevarila za neku robu iz Turske, a ne o Maci Diskreciji...Tom prilikom je opsovao prevarantkinju, ali su mnogi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.