UPRAVO SAM SAZNALA Jelica Sretenović zatečena odlaskom kolege Nikad se nije oporavio od GUBITKA SINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 20:21

"UPRAVO SAM SAZNALA" Jelica Sretenović zatečena odlaskom kolege "Nikad se nije oporavio od GUBITKA SINA"

Za "Srbija Danas"

Danas je u Beogradu posle teške bolesti u 73. godini, preminuo Feđa Stojanović, naš poznati pozorišni, televizijski i filmski glumac, prvak Pozorišta Atelje 212.

Njegove kolege su i dalje u šoku i ne mogu da veruju da su ostali bez glumačke legende, pa se nakon Lidije Vukićević koja je bila i više nego potresena, oglasila i Jelica Sretenović za naš portal Srbijadanas.com.

Mi smo kontaktirali glumicu povodom tužne vesti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je šokirala sve, a ona nam je rekla da je upravo čula vest o Feđinoj smrti.

- Upravo sam saznala... Radila sam sa Feđom, jako je to tužno... samo ružne vesti... kao da je nešto udarilo nas umetnike - počela je glumica, pa dodala:

- Poslednje što sam radila sa Feđom je serija "Istina i laži", veoma lepo smo se slagali, čak smo i u jednom momentu bili i komšije, samo lepe uspoemene me vezuju za njega. Jedan ispravan čovek i kolega. Saučešće ćerki! - poručila je Jelica, pa dodala da je upoznata sa gubitkom sina koji glumac nikada nije uspeo da prežali.

- On je doživeo tragediju sa sinom i ja mislim da se on od toga nikada nije oporavio od tog gubitka - zaključila je Jelica vidno tužna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.