Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENI! Ataktivna pevačica u zagrljaju poznatog Grčkog zavodnika!A OVO JE ON! (FOTO)

Nedavno je jedna fotografija koju je okačila na društvenim mrežama otkrila da su se dogodile promene u njenom emotivnom životu i da je na pomolu nova ljubav. Dok pevačica Katarina Didanović uživa u čarima Grčke, javnost je spekulisala o njenom novom dečku, koji je prema našim saznanjima, poznati zavodnik koji je i uspešan biznismen iz The post UHVAĆENI! Ataktivna pevačica u zagrljaju poznatog Grčkog zavodnika!A OVO JE ON! (FOTO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

UHVAĆENI Atraktivna srpska pevačica u vezi sa GRČKIM ZAVODNIKOM, ovo su svi detalji

Izvor: Blic, 23.Avg.2019

Nedavno je jedna fotografija koju je okačila na društvenim mrežama otkrila da su se dogodile promene u njenom emotivnom životu i da je na pomolu nova ljubav.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.