U Veternik stiže NASLEDNIK: Aleksandra i Dejan spremni da se ostvare kao RODITELJI, Biljana će poludeti kad čuje ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2022, 20:04

U Veternik stiže NASLEDNIK: Aleksandra i Dejan spremni da se ostvare kao RODITELJI, Biljana će poludeti kad čuje ovo

Dejan Dragojević priznao je da bi voleo da se ostvari u ulozi oca.

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje za Aleksandru Nikolić, a radilo se o njenoj potencijalnoj trudnoći, o kojoj se već danima unazad bruji.

- Zašto ne tražite test ako sumnjaš da si trudna?

- Meni je ovo toliko neprijatno. Do sada sam se sprdala sa tim temama, kao zamisli da mi se desi... Jeste mi kasnilo određeni period, dobila sam... - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Aleks.

- Da li si razočarana? - pitala je Ivana.

- Nisam. Svaka žena želi da se ostvari kao majka, to je nešto lepo, ali mi smo tek mesec dana zajedno, rano je, polupani smo. Zabrinili smo šta se dešava, ali dobila sam - dodala je ona.

- Videćemo šta će biti. Što kaže ona, kratko se znamo, nije naš odnos otišao toliko. Da se desilo, ne bih bežao od toga. I da se desi i da ne, prihvatio bih odgovornost - rekao je Dejan.

Detaljnije u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.