Tanja Savić posvetila pesmu „bivšem“ suprugu i najavila sunovrat njihovog braka?!

Izvor: Svet, 01.Dec.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić posvetila pesmu „bivšem“ suprugu i najavila sunovrat njihovog braka?!

Tek što se malo primirila priča oko razvoda Tanje Savić, na videlo je izašla nova dimenzija njene bračne sapunice. Prema nekim navodima, naime, Tanja je pesmu „Sunovrat“, koju će večeras izvesti na Grandovom festivalu, posvetila nikom drugom do suprugu s kojim se razvodi.
Oni koji su imali priliku da čuju pesmu na generalno probi tvrde kako je Tanja favorit za pobedu, jer ima odličnu pesmu. Ona lično je, kako pričaju, reči pesme doživela veoma emotivno, pa neki čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tvrde da je plakala dok ju je pevala.
Tanja nas je ostavila bez komentara, a autori pesme, Jovan Peurača i Marko Đurašević Mahoni, kratko su prokomentarisali kako u ovim pričama ima istine i da je Tanja jednom prilikom izjavila kako će pesmu posvetiti suprugu.
Tekst:Gordana Vasiljević
Foto:Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUNOVRAT POSVETILA MUŽU: Tanja Savić pesmom potvrdila razvod?!

Izvor: Kurir, 01.Dec.2014

Tek što se smirila bura oko razvoda Tanje Savić, na videlo je izašla nova priča o ovoj pevačici...Tanja je pesmu, koju će večeras izvesti na Grandovom festivalu, pod nazivom "Sunovrat", posvetila suprugu sa kojim se razvodi. Oni koji su imali priliku da čuju pesmu na generalno probi tvrde kako...

Nastavak na Kurir...

Definitivno “Sunovrat”: Posvetila pesmu mužu od kojeg se razvodi?!

Izvor: Scandal.rs, 01.Dec.2014

Tek što se malo primirila priča oko razvoda Tanje Savić, na videlo je izašla nova dimenzija njene bračne sapunice. Prema nekim navodima, naime, Tanja je pesmu „Sunovrat“, koju će večeras izvesti na Grandovom festivalu, posvetila nikom drugom do suprugu s kojim se razvodi...Oni koji su imali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.