Tanja Savić o svojim lapsusima: Roditelji su krivi što lupetam gluposti!

Izvor: Svet, 08.Jul.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić o svojim lapsusima: Roditelji su krivi što lupetam gluposti!

Pevačica Tanja Savić veg dugi niz godina je prisutna na domaćoj estradi, ali pored glasa i dobrih pesama, publika je poznaje i po lapsusima.
Kako se par puta izblamirala u emisijama, pevačica je otkrila ko je za to kriv. Kako sama kaže, njeni problemi sa rečima datiraju iz detinjstva, jer niko nije želeo da joj objasni značenje reči koje su za nju bile nove, komplikovane i nejasne.
“Kad sam bila mala, dešavalo se da čujem neku reč i odem kod tate i pitam ga šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << to konkretno znači. On mi kaže da idem kod mame, i da će mi ona pojasniti. Onda odem kod nje, međutim, ona me pošalje kod tate, i sve tako ukrug. Sećam se da sam jednom prišla ocu i rekla mu da znam šta znači “organizam”, ali ne znam šta znači ona druga reč koja je njoj slična (orgazam). Tad me je isto poslao kod mame jer je smatrao da će mi ona bolje objasniti. Mama mi, naravno, isto nije odgovorila”, priseća se Tanja.
Iako se do sad navikla na prisustvo kamera, Tanja tvrdi da i dalje ima tremu, jer se boji da ne napravi gaf.
“Trema pred kamerama je kod mene oduvek prisutna i tako će biti zauvek. Trudila sam se na sve načine da se izborim s tim, ali mi ne ide. Dok se kamere ne uključe, sve je super i normalno, međutim, čim krene snimanje, ja se oduzmem. Previše vodim računa da opet nešto ne izvalim. Sigurno će mi se baš zbog toga desiti neka nova greška. Nametnula sam sebi taj problem i zaista mi nije lako”, objašnjava pevačica.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Tanja Savić o svojim lapsusima: Roditelji su krivi što lupetam gluposti!

Izvor: Scandal.rs, 08.Jul.2016

Pevačica Tanja Savić veg dugi niz godina je prisutna na domaćoj estradi, ali pored glasa i dobrih pesama, publika je poznaje i po lapsusima...Kako se par puta izblamirala u emisijama, pevačica je otkrila ko je za to kriv. Kako sama kaže, njeni problemi sa rečima datiraju iz detinjstva, jer niko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.