TUGA! Vest koja je potresla svet: Preminula poznata glumica iz serije Prijatelji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 09:45

TUGA! Vest koja je potresla svet: Preminula poznata glumica iz serije "Prijatelji"!

Nije izadržala.

Glumica Meri Pat Gilsan koju ste imali prilike da gledate u brojnim humorističkim serijama preminula je u 71. godini nakon borbe sa rakom.

 - Jedna od najdražih osoba koju sam ikada upoznao i koju je bilo zadovoljstvo poznavati preminula je. Bila je brižna, zabavna... Ne mogu da zamislim svet bez nje i njenog osmeha - napisao je juče na društvenim mrežama Ron Fasler (63), kolega i prijatelj glumice Meri Pat Gilsan.

 Publika je uživala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da gleda Meri u američkom sitkomu "Mamica", tinejdžerskoj komediji "Pepeljuga", ali i u "Prijateljima" gde je tumačila lik omiljene i urnebesno smešne medicinske sestre Sajzmor.

Među njenim ulogama su i role u serijama "Vil i Grejs", "Domaćice", "Seks i grad", "Kako se izvući sa ubistvom", "Život u fragmentima"...

Meri Pat Gilsan rođena je u Lejk sitiju u Minesoti. Među nagradama koje je osvojila je i priznanje Emi.

Actress #MaryPatGleason, whose extensive list of film and television credits includes "A Cinderella Story" and more recently the CBS sitcom "Mom," has died at the age of 70. More on her impressive life and career at the link in our bio.

A post shared by TODAY (@todayshow) on Jun 3, 2020 at 9:00pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.