Snimaju se nove epizode serije “Dosije X”

Izvor: Scandal.rs, 24.Mar.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimaju se nove epizode serije “Dosije X”

Početak snimanja mini-nastavka popularnog serijala, u kom će Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson reprizirati svoje uloge agenata FBI, zakazano je za ovo leto.

Autor serije, Kris Karter izjavio je da odsustvo Dosijea Iks doživlajva kao “trinaestogodišnju reklamnu pauzu“.

Za njega je “dobra vest što je svet, u međuvremenu, postao još čudniji“.

Serija o paranormalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << fenomenima “Dosije Iks” je prvi put prikazana u septembru 1993. Trajala je devet sezona i postigla veliki komercijalni uspeh.

Stekla je ogroman broj fanova i popularizovala fraze kao što su “Ne veruj nikome”, “Istina je tamo negde” i “Želim da verujem”.

Američki časopis TV Guide označio je “Dosije Iks” kao jednu od najvećih televizijskih serija svih vremena, te kao drugu kultnu seriju svih vremena, posle “Zvezdanih staza”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.