Amerikanci nagrdili Kejt Midlton

Izvor: Kurir, 08.Jul.2012, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci nagrdili Kejt Midlton

Lice vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton osvanulo na naslovnoj strani američkog magazina s trulim žutim zubima

NJUJORK - Sloboda medija.

Američki časopis Nju ripablik stavio je na naslovnu stranu Kejt Midlton s kvarnim i žutim zubima, uz naslov „Nešto je trulo. Poslednji dani Britanije“.

Članici kraljevske porodice zubi su prepravljeni u kompjuterskom programu Fotošop, dok se u pet članaka satirično govori o Britaniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja se suočava s velikim problemima pred Olimpijske igre u Londonu.

Vojvotkinja je prošle godine platila hiljade evra stomatologu da joj sredi zube kako bi bili kristalnobeli, a njen osmeh kraljevski lep. Francuski stomatolog Didje Fijon uradio je Kejt nove zube koji ne stoje u ravnoj liniji, kako to Amerikanci vole, da bi izgledali prirodnije.

- Doktor je zube samo malo iskrivio, taman toliko da ne stoje u savršenoj liniji. Zato izgledaju tako dobro - rekao je zubar Bernard Touati, zaposlen u klinici Didjea Fijona u Londonu.

- Problem s Amerikancima je taj što oni imaju površno i veštačko viđenje lepote. Evropljani više vole da zubi ne izgledaju veštački, zato su malo nakrivljeni jer su tako prirodniji - dodao je Touati.

Inače, Didje Fijon ima stomatološke klinike u Parizu i Ženevi, a svoje usluge naplaćuje od 6.000 do 15.000 evra.

Uvređeni Britanci

Iako se lice Kejt Midlton s kvarnim zubima već nalazi na kioscima širom SAD, na sajtu časopisa pojavili su se i prvi komentari nezadovoljnih ljudi.

„Pitam se da li isti ovi kritičari prate i Kim Kardašijan.“

„Sram da vas bude, nikada vas više neću kupiti i čitati.“

„Nizak udarac. Trebalo bi da vas tuži i uzme vam sve.“

Američki humor

Da svi Britanci imaju ružne i kvarne zube, jedna je od omiljenih tema američkih viceva. Primera je mnogo, ali je najbolji onaj u popularnoj animiranoj humorističkoj seriji „Simpsonovi“. Princ Čarls je nacrtan kao nakaza s odvratnim zubima i zaista izgleda smešno. U istoj epizodi Lisa Simpson je od svog stomatologa dobila na poklon „Veliku knjigu britanskih zuba“.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Unakazili Kejt Midlton na naslovnoj strani magazina!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2012

Lice prelepe Kejt Midlton osvanulo je na naslovnoj strani najnovijeg broja Američkog magazina "The new republic". Njeno lice na slici "unakaženo" je fotošopom kako bi se prikazalo njihovo mišljenje o budućnosti Britanaca i kako bi u ličnosti Kejt otelotvorilo ono što, u stvari Amerikanci zaista...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.