Šijan objavio sliku iz KADE, ali ono što se nalazi IZA njega će vas ZGROZITI! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šijan objavio sliku iz KADE, ali ono što se nalazi IZA njega će vas ZGROZITI! (FOTO)

Šta će reći mama Goca?

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske je veoma aktivan na Instagramu, pa tako možemo često videti slike koje objavljuje.

Da nije preterano sramežljiv tip, pokazuje i fotka koju je nedavno postavio, a napravio je ni manje ni više nego u kadi.

Očigledno je da Mirko i te kako ume da uživa, s obzirom na to da je kadu napunio skoro do vrha vodom i legao da se opusti.

A post shared by Miroslav Šijan (@mirkosijan) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Jul 20, 2017 at 10:08am PDT

Ipak, ne upada samo njegov torzo u oči. Moglo se primetiti da Mirko baš i nije preterano uredan, s obzirom na to da se iza njega nalazi pravi haos, na koji bi se mnogi čistunci zaista zgrozili. Prljav veš je virio iz korpe, dok je drugi bio rasut po ormariću.

Izgleda Mirku to ništa ne smeta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.