Ovo je NAJBEZOBRAZNIJA FOTKA koju je Karleuša IKADA objavila sa svojim MUŽEM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je NAJBEZOBRAZNIJA FOTKA koju je Karleuša IKADA objavila sa svojim MUŽEM! (FOTO)

Ali jedan detalj...

Pevačica Jelena Karleuša ne prestaje da intrigira svojim golišavim fotografijama koje redovno kači na Instagram, a mi se danas prisećamo momenta kada je prevazišla samu sebe.

Ona je objavila veoma izazovnu fotku iz spavaće sobe, tačnije iz kreveta, pretpostavljamo u društvu supruga, s obzirom na to da ne možemo videti lica.

Pevačica je na golo telo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obukla samo čizme i to veoma izazovne, a pored njenih nogu vidi se i muški članak.

👫

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 3, 2017 at 4:35am PDT

Uprkos tome što se na slici ne vidi ništa sem nogu, ceo prizor je veoma erotičan i ima veoma snažne seksualne implikacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Seka objavila selfi u bikiniju, ali ODRAZ u naočarima je SVE zapanjio! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017

Detalj koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim...Pevačica Seka Aleksić već danima uživa u čarima Grčke, ali je to ne sprečava da i svoje verne pratioce obraduje ponekom fotkom...OGLASILA SE SONJA - Nema te žene koja iz dosade zove policiju! A Lukas joj poručio....Ona na svom Instagram profilu objavljuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.