Seksi obline, besprekorne pločice, zategnute grudi. Supermodeli to postižu uz pomoć ove vežbe

Izvor: Svet, 21.Okt.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi obline, besprekorne pločice, zategnute grudi. Supermodeli to postižu uz pomoć ove vežbe

Ako volite trčanje, onda ćete obožavati režim vežbanja Izabel Gular. Brazilska lepotica je najpoznatija kao anđeo “Victorias Secreta”, ali i po svom zgodnom telu zahvaljujući kome je postala jedno od glavnih lica u svetu mode.

A video posted by Izabel Goulart (@iza_goulart) on Sep 11, 2016 at 8:12am PDT

Savršeno izvajani mišići su ono po čemu se Izabel razlikuje od mnogih drugih manekenki, a kako je otkrila za to je uglavnom zaduženo aktivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << trčanje. Upravo ono je uspelo da joj promeni život, tako da se čini zdravijom, energičnijom i mentalno jačom.
U nastavku vam otrkivamo sve o treningu Izabel Gular.
TRČANJE: Svakog dana vežbam jedan sat, a trčim dva puta nedeljnoAko se pripremam za trku, onda pojačavam trčanje. Pri trčenju ne pravim veće razdaljine, ali definitivno trčim češće.

A photo posted by Izabel Goulart (@iza_goulart) on Jun 22, 2016 at 3:32am PDT
TAKMIČARSKI DUH: Nikada ne postoji krajnji cilj za mene, tako da zaista pokušavam da guram sebe. Veoma sam takmičerski nastrojena. Kada sam odrastala nikada nisam bila devojčica koje se igra kući sa barbikama, već umesto toga sve vreme sam provodila napolju sa decom. Kada odrastaš sa petoricom braće i jednom sestrom onda morate da se takmičite za sve, pa čak i ko će prvi da stigne pod tuš.
Pročitajte i… 12 minuta, 21 dan i masne naslage oko butina i kukova nestaju kao rukom odnesene

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.